Watis er allemaal te doen?

Heuvelland heeft tal van leuke activiteiten. Bij Berg en Dal kun je zonder verplaatsing na de maaltijd een leuke namiddag beleven. Speel een leuk potje snooker tussen het hoofdgerecht en dessert. Of geniet van het mooie weer tijdens een potje Minigolf of Pit-Pat.

Restaurant

Ons restaurant serveert een traditionele Frans-Belgische keuken in een aangenaam kader. Ook op het overdekt terras is het aangenaam vertoeven. In de brasserie kan je steeds terecht voor een verfrissend streekbier, een tas koffie met een heerlijke pannenkoek of een kleine hap. De momenten dat u gezellig aan tafel zit kunnen uw kinderen spelen in het kinderhoekje.

Kinderhoek

In het kinderhoekje kunnen de kinderen zich uitleven in het ballenbad, het kasteeltorentje of in het peperkoekenhuisje. Samen kunnen ze spelen met de grote 4-op-een-rij spel of met alle andere spelen die er aanwezig zijn. Dit allemaal terwijl de ouders wat verder gezellig wat bijpraten.

Minigolf

Minigolf bestaat uit 18 holes. De bedoeling is de golfbal in een zo gering aantal slagen over en langs verschillende hindernissen in een bepaald doel te brengen. Het leuke aan minigolf is dat het de ideale ontspanning is voor elk gezin. Het blijft immers zelden bij één partijtje omdat men telkens beter en beter wil doen.

Pit-Pat

Pit-Pat of golfbiljart is een combinatie van biljart en mini-golf waarbij men 18 verschillende tafels moet spelen. Iedere tafel heeft een specifiek obstakel en het is de bedoeling om de bal met zo weinig mogelijk stoten in de hoeken van de tafel te krijgen. Er zijn verschillende hardheden van ballen.

Snooker

Snooker is een biljartspel voor twee spelers of twee teams waarbij 21 gekleurde ballen met de witte speelbal weggespeeld kunnen worden.